top of page

Keväiset Boudoir-kuvauspäivät Helsingissä 21. & 22.4.2018
Haluaisitko itsestäsi kauniit, herkät, sensuellit kuvat esimerkiksi huomenlahjaksi miehelle tai muistoksi itselle?


Boudoirkuvat ovat paitsi kauniita kuvallisia muistoja, myös itse kuvaushetki on kaunis, hauska ja voimauttava.


Intiimi kuvaushetki tuntuu usein monista pelottavalta ja olo epävarmalta. Jokainen ihminen näyttää kuitenkin upealta juuri sellaisena kuin on – iästä, koosta tai ulkonäöstä riippumatta. Kuvaajana ja ns. "ulkopuolisena ihmisenä" tahdon tallentaa kuviin sen kauneuden, jota näen jokaisessa asiakkaassani.


Monesti kuvausten jälkeen kuvat saatuaan asiakkaat ovat kyynelsilmin todenneet, etteivät ole ennen pystyneet näkemään itseään kauniina, mutta nyt kuvia katsoessaan näkevät itsensä aivan uusin silmin.


Kuvauspäivät järjestetään Helsingin Hotelli Tornissa 21. ja 22.4.

Kaunis ja valoisa sviitti toimii upeana miljöönä kuvauksille, ja toivon kuvaushetken olevan sinulle pieni hengähdys arjen kiireestä.


Kuvausten aluksi kauneuden ammattilainen Maarit Liimatta (https://minulta-sinulle.webnode.fi) loihtii sinulle tyyliisi sopivan kauniin meikin ja varmistaa että myös hiuksesi näyttävät upeilta kuvissa. Saat rentoutua Maaritin taitavissa käsissä ja nauttia samalla lasillisesta kuohuvaa sekä pienistä naposteltavista.

Itse kuvaushetki järjestetään rennolla ja hyvällä meiningillä – minulle on tärkeää, että jokainen kuvattava tuntisi olonsa hyväksi ja voisi olla luottavaisin mielin koko kuvausten ajan.


Kameran eteen astuaksesi sinun ei tarvitse olla ammattimalli eikä osata hakea poseerauksia. Ohjaan, neuvon ja opastan sinua koko kuvausten ajan, ja kuuntelen toiveitasi kuvien ja kuvakulmien suhteen. Kehon epämieluisista kohdista ei tarvitse olla huolissaan, sillä ne saadaan tarvittaessa huomaamattomiksi kuvakulmilla tai rekvisiitalla.


Kuvauksen hinta on 399 € ja se sisältää ammattilaisen tekemän kampauksen, meikin sekä 10 kuvaa digitaalisesti toimitettuna.

Kuvauksesta tulee sähköpostilla lisäinfo kuvauksen varanneille.


Varaa oma aikasi sähköpostilla osoitteesta amanda@amandalehtola.com
537 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page