top of page
Valokuvaaja Amanda Lehtola

Olen 28-vuotias järvenpääläinen valokuvaaja, äidinkielen opettaja, sisällöntuottaja sekä käsikirjoittaja, jolle kuvat ja sanat ovat aina olleet juuri niitä tärkeimpiä väyliä tunteiden ilmaisemiseen.


Valokuvaus on kulkenut mukanani ala-asteen luokkaretkiltä lähtien, ja maailman ja elämän tarkastelu kameran etsimen läpi on minulle yhtä luontaista kuin syöminen tai hengittäminen. 

Olen luonnonläheinen tyyppi, jonka seurassa ei tarvitse turhia pingottaa. Kuvaustilanteista pyrin aina luomaan hauskan ja rennon tapahtuman, jossa kuvattava voi unohtaa kameran ja vain keskittyä nauttimaan hetkestä.

Rakastan kesäöitä, kuulaita syyspäiviä, tähtitaivaita, ilta-auringon valoa, seikkailuja, paljaita varpaita nurmikolla, herkkyyttä ja hellyyttä, hymyjä aamupalapöydässä, ulkomaanmatkoja, geokätköilyä, hykerryttäviä tarinoita, kahviloita, kirjoja joita ei malttaisi laskea käsistään, villasukkia, lautapelejä, leppoisaa arkea.

Valokuvauksessa rakastan luonnonvaloa sekä luonnollisia, aitoja tilannekuvia, joiden tunnelma huokuu kuvan katsojalle vielä vuosienkin kuluttua. Rakastan sitä, miten kuvien kautta voi palata vuosien takaisiin hetkiin ja muistoihin.

Kirjallisen ja visuaalisen alan ihmisenä haluan kertoa sinun tarinasi juuri sellaisena persoonallisena ja kauniina kuin se on. 

 

Olen alkujani tapahtumakuvaaja, mutta tapahtumien lisäksi kuvaan erittäin mielelläni niin henkilökuvia, lapsi- ja perhekuvia,  brändikuvia yrityksille kuin ruoka- ja matkailukuviakin.  


Valokuvauksen ohella työskentelen myös sisällöntuottajana tuottaen sisältöä sekä omille kanavilleni että eri brändeille.

 

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaisia kuvia (tai sisältöjä) sinä tahtoisit.  

bottom of page